Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

BML Security_Ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για οικιακούς χώρους και μικρές επιχειρήσεις

Η BML SECURITY είναι μια σύγχρονη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της ασφάλειας, που επενδύει στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Κύρια πολιτική της εταιρείας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών της, χρησιμοποιώντας αυθεντικά προϊόντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, δημιουργώντας έτσι εκείνες τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε και να είσαστε πάντοτε ασφαλείς.
Το προσωπικό της εταιρείας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσει τις δικές σας ανάγκες διαθέτοντας 24ωρο τεχνικό ασφαλείας 365 ημέρες το χρόνο και σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση των συστημάτων μέσω του Κεντρικού Σταθμού Λήψεως Σημάτων δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον προστασίας και ασφάλειας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.
Ως ειδικοί σας προτείνουμε, για τη δημιουργία ενός μοναδικού επεκτάσιμου συστήματος ασφαλείας, έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και ένα προηγμένο πρωτόκολλο επικοινωνίας. Μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας BUS, τα συστήματα ασφαλείας της BML μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση ασύρματων και ενσύρματων modules και μέσω μίας ποικιλίας από περιφερειακά modules. Με την αξιόπιστη τεχνολογία επικοινωνίας, τα ευέλικτα και επεκτάσιμα χαρακτηριστικά τους, αποτελούν μια ιδανική λύση στο θέμα της ασφάλειας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 32 ζώνες προστασίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας. info@bmlsecurity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου